88 Fortunes inneholder hele fire herlige progressive jackpoter

88 Fortunes

I den asiatiske kulturen er det mange ulike symboler som skal kunne bringe deg et lykkelig liv både i velstand og helse. Det er også mange gode ord og uttrykk fra den asiatiske kulturen som viser vei til visdom i hverdagen. Spilleautomaten 88 Fortunes er inspirert av den asiatiske kulturen, og i følge gammel overtro skulle tallet 88 bringe deg lykke. 88 Fortunes kommer fra spillprodusenten SG Interactive. Spilleautomaten inneholder fire herlige progressive jackpoter, så her kan du ha hellet med deg. Automaten har det klassiske oppsettet med fem hjul, tre rader, og hele 243 måter å vinne på.

Med lykketallet 88 og på en spilleautomat med flere artige funksjoner skal du ikke se bort fra at du har hellet med deg når du begynner å spille på 88 Fortunes. Grafikken er godt laget til med asiatisk design , tegn og symboler, og i klare gode farger. 88 Fortunes er en enkel spilleautomat å forholde seg til, og det spinnes rundt flere spennende symboler som kan gi deg gode gevinster. Spillet inneholder både wild-symbol, scatter-symbol, en «Fu Bat» jackpot-funksjon, og fire herlige jackpoter. Spillet er spekket med symboler som vakre edelstener, gull og glitrende mynter, og de klassiske kortsymbolene du finner på nesten alle andre spilleautomater.

Gevinstlinjer og innskudd

Asiatiske symboler er ofte detaljerte og fargerike, og det er de også på 88 Fortunes. De forskjellige symbolene som spinnes rundt på hjulene er blant annet fargerike tall og bokstaver, en gull gong-gong, en gullbelagt skilpadde, ulike vakre og dyrebare stener, og mange flere som hver på sin måte kan gi deg gevinster. Men for å vinne litt må du også satse litt i spillet. Og innsatsen i spillet er som navnet til spillet selv, og ligger fra 8,80 og opptil 88 mynter. Myntstørrelse er fra 0,08 og opptil 8,80. Det ligger med andre ord mye lykke og hell i dette spillet.

Tema og design

88 Fortunes er inspirert av den asiatiske kulturen og ikke minst lykketallet deres som er 88. Tallet 88 dukker opp både i spillets navn og også som innskudd i spillet, så her kan det bare bli lykke og hell. Spesielt siden symbolene som spinnes frem også er med på å bringe deg lykke. De fleste symbolene som spinnes på hjulene er gullbelagte, alt fra mynter til skilpadder, seilbåter og andre vakre symboler. Musikken i spillet er asiatisk inspirert, og øker i takt ettersom spenningen i spillet øker. Grafikken i spillet er fargerik og detaljert og selvfølgelig inspirert av både Asia, lykke og hell.

Bonusfunksjoner

88 Fortunes er en enkel og spennende spilleautomat å begynne å spille på. Det er lett å sette seg inn i spillet, og de få, men gode funksjonen gjør nytten til både god underholdning og ikke minst til å hjelpe deg på vei til å kunne vinne gode gevinster. Det er hele 243 måter i vinne på i spillet. Wild-symbolet i spillet er et vakkert teppe, og dette fungerer som en joker i spillet. Mens den gullbelagte gong-gongen er spillets scatter-symbol, og dette kan faktisk gi deg helt opp til 10 gratisspinn. De fire jackpotene i spillet ligger bare og venter på heldige vinnere.

Fordeler

Liker du den asiatiske kulturen, deres tro på lykke og hell, og bruk av symbolikk for å oppnå dette, er 88 Fortunes en spilleautomat som du vil kose deg med. Dette er et fargerikt spill der spesielt rød og gull er fremtredende, noe som symboliserer lykke, kjærlighet, hell og rikdom i følge den asiatiske overtroen. 88 Fortunes er en enkel spilleautomat å spille på som inneholder få, men gode funksjoner. Og det er ekstra spennende å vite at du kanskje har lykken med deg i spillet og vinner én av de fire progressive jackpotene som du finner på denne spilleautomaten.

Ulemper

88 Fortunes er ikke en spilleautomat med mye action og fart. Leter du etter et slikt spill bør du velge en annen spilleautomat. Selv om spillet har noen få og gode funksjoner kan det bli litt kjedelig i lengden. Grafikken i spillet er greit nok laget til, men det er lite spenning i spillet utover å vinne en av de fire progressive jackpotene. Lykketallet 88 går igjen i spillet, og det kan bringe deg mye lykke om du er heldig med symbolkombinasjonen på spillets hjul. Samtidig som det også er viktig å ikke spille for mer penger enn du har råd til å tape i spillet.

Oppsummering

Asia har en kultur som er full av lykkesymboler og flere ulike sitater som også skal gjøre livet og hverdagen din litt bedre. På spilleautomaten 88 Fortunes er det denne gangen det asiatiske lykketallet 88 som skal bringe deg lykke. Tallet går igjen både som navn på spillet, på spillets innsats og i selve spillet. Du kan vinne noen gode gevinster i spillet om du er heldig, og med de fire progressive jackpotene som er på spilleautomaten kan du bli mer enn bare en heldig vinner. Det er mulig å prøve spillet gratis før du velger å spille for 88 ekte mynter.