Dragon Palace – et spill med asiatisk tema

Introduksjon

Dragon Palace er et spill som er utviklet av spillprodusenten Lightning Box Games, som har et spennende asiatisk tema. På hjulene dukker det opp symboler som lotusblomster, koi, drager og skilpadder. Det finnes både wild- og scatter-symboler i spillet, noe som er med på å øke spenningsnivået et par hakk. Foruten å kunne vinne gevinster på hele 243 måter, er det også mulig å vinne opptil 20 gratisspill i spillet! Hvor mange gratisspill du vinner avhenger av antall scatter-symboler som dukker opp på hjulene. Det finnes også en gambling-funksjon og en multiplikator som kan øke gevinsten din betraktelig.

Dette spennende spillet har fargerik og flott grafikk, og det er tydelig at produsenten har latt seg inspirere av asiatisk kultur. Bakgrunnen i Dragon Palace – og rammen rundt hjulene – er et vakkert kinesisk palass med en gyllen drage på. Du kan også skimte en vakker solnedgang bak palasset. Spillet er preget av varme farger som rødt og gult, noe som også er farger vi gjerne forbinder med Kina eller Asia. Dette spillet passer perfekt for deg som er ute etter et spill med klassiske og spennende funksjoner, og samtidig fascineres av spill med asiatisk preg og flotte detaljer.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Dragon Palace har et oppsett med fem hjul, tre rader og hele 243 gevinstlinjer. Med så mange gevinstlinjer er du garantert et høyt spenningsnivå og mange gevinstmuligheter. Det er mulig å vinne gevinster ved at vinnende kombinasjoner av symboler dukker opp på spillets hjul, og hvor mye du vinner avhenger av hvilke symboler som dukker opp. Fem lotusblomster vil gi deg 100 mynter i gevinst, mens fem kortsymboler vil belønne deg med 50 mynter. Du kan satse alt fra 0,25–50 mynter per spinn, noe som gjør at spillet passer for både små- og storspillere. Finn et innsatsnivå du er komfortabel med.

Tema og design

Det er tydelig at Asia – eller nærmere bestemt Kina – er temaet på spilleautomaten Dragon Palace. På hjulene kan det dukke opp både kortsymboler, koi, palasser, gongonger, skilpadder, drager og en mann. Det er palasset som er spillets scatter-symbol, mens dragen fungerer som et wild-symbol. Spillets fargepalett, som hovedsakelig består av rød og gull, er farger vi typisk forbinder med Kina, og passer derfor godt med spillets symboler forøvrig. Grafikken er kanskje ikke den beste vi har sett – men den fungerer bra til sitt formål, og kan karakteriseres som god nok. Det finnes mange flotte detaljer i spillet som er verdt å få med seg!

Bonusfunksjoner

Dersom du får tre, fire eller fem scatter-symboler på hjulene, aktiverer du henholdsvis 8, 12 eller 20 gratisspinn. Under gratisspillene vil alle gevinster som vinnes der wild-symbolet, altså dragen, er en del av kombinasjonen, gjøre at gevinsten multipliseres med Dragon-multiplikatoren. Dragen blåser ild på tvers av skjermen, og avdekker multiplikatoren din som kan være på mellom x2–x15. Gratisspillene kan aktiveres flere ganger. Det er også mulig å benytte gambling-funksjonen etter du har vunnet en gevinst, som lar deg risikere å tape hele eller deler av gevinsten din, mot at du får muligheten til å øke gevinsten. Tør du?

Fordeler

Dragon Palace er et spennende og ukomplisert spill med asiatisk tema. Det er enkelt å sette seg inn i spillets regler og bonusfunksjoner, noe som gjør at spillet passer for de fleste spillere. Det er også mulig å satse både små og store pengebeløp, noe som ytterligere understreker at spillet burde passe enhver spillertype. Automaten byr på både wild- og scatter-symboler, og du kan få tilgang til så mye som 20 gratisspill, så vel som multiplikatorer som kan øke gevinstene dine betraktelig. I tillegg har du muligheten til å øke (eller tape) gevinsten din med spillets gambling-funksjon.

Ulemper

Det er ikke mye negativt å si om Dragon Palace, men i likhet med de fleste andre spilleautomater finnes det forbedringspotensiale også her. Sammenlignet med markedets mest moderne automater, fremstår grafikken i dette spillet som noe blass og kjedelig. Vi savner også en rød tråd mellom symbolene i spillet. Greit nok, symbolene kan alle relateres til Kina – mer eller mindre – men det kunne gjerne vært en litt tydeligere sammenheng mellom for eksempel skilpaddene og gongongene. Ellers er det ikke mye å pirke på, for Dragon Palace leverer som forventet av en spilleautomat på de aller fleste områder.

Oppsummering

Dragon Palace er et spennende spill fra Lightning Box Games med asiatisk tema. Det er enkelt å sette seg inn i spillets regler og bonusfunksjoner, noe som gjør at spillet passer for de fleste spillere. Det er også mulig å satse både små og store pengebeløp, noe som ytterligere understreker at spillet burde passe enhver spillertype. Automaten byr på både wild- og scatter-symboler, og du kan få tilgang til så mye som 20 gratisspill, så vel som multiplikatorer som kan øke gevinstene dine betraktelig. I tillegg har du muligheten til å øke – eller tape – gevinsten din med spillets nervepirrende gambling-funksjon.