Moon Temple – spinn og vinn!

Introduksjon

Spilleautomaten Moon Temple fra Amaya/Lightning Box er et fargerikt og innholdsrikt spill med mange spennende gevinstmuligheter. Spillet har et ganske originalt oppsett, med fem rader på de to midterste hjulene, fire hjul på de nest ytterste hjulene og tre rader på de ytterste hjulene. Dette gir automaten et originalt og spennende preg. Spillet har et tema som minner om sjangeren fantasy, men med innslag av diverse eksotiske dyr. Spillets grafikk er god, med krystallklare farger og flotte symboler. Det er også mange spennende funksjoner og muligheter i spillet, noe som burde appellere til de aller fleste spillere.

Moon Temple kan friste med en jackpot på 80 000 mynter, noe som er en anstendig gevinst. Det finnes flere symboler og funksjoner som kan hjelpe deg å vinne gevinster underveis i spillet. Du finner blant annet både wild- og scatter-symboler i spillet. Det ene scatter-symbolet dukker kun opp i bonusspillet «Collection Games», mens det andre kan sees i grunnspillet. Foruten denne bonusfunksjonen, har spillet også en gratisspinn-funksjon kalt «Moon Spins». Dette spillet skuffer ikke, og tilbyr det meste du kan forvente av en spilleautomat. Dersom du er ute etter et fargerikt og spennende spill med fantasy-preg, da er det verdt å se nærmere på dette spillet!

Gevinstlinjer og innskudd

Moon Temple har et oppsett med seks hjul og 80 gevinstlinjer. Dette er et bra antall gevinstlinjer, som nok også bidrar til at spillet tiltrekker seg storspillere. Spillet er likevel oversiktlig nok til å passe den gjennomsnittlige spilleren også. Spillet har som nevnt fem rader på de midterste hjulene, fire rader på de nest ytterste hjulene, og tre rader på de ytterste hjulene. Du vinner blant annet gevinster ved at det dukker opp vinnende kombinasjoner av symboler på hjulene, og størrelsen på gevinsten avhenger av type symbol. Du kan justere myntverdien på innsatsen din fra 0,01–0,25. Alle gevinstlinjene må aktiveres mens du spiller.

Tema og design

Vi må innrømme at det ikke er helt enkelt å fastslå hva som egentlig er tema på spilleautomaten Moon Temple, men det minner om en god blanding av dyr og fantasy. På hjulene dukker det opp symboler som sommerfugler, kattedyr, prinsesser og diverse kortsymboler som Q, J, 10 og 9. Spillet har flere wild- og scatter-symboler. I basisspillet finnes to wild-symboler med en dame. Spillets wild-symbol under Moon Spins er en svart jaguar. Det finnes også et scatter-symbol, eller rettere sagt – bonussymbol, samt et gratisspinn-symbol. Spillets bildegrafikk er både fargerik og detaljert, noe som gjør spillopplevelsen ekstra morsom.

Bonusfunksjoner

Moon Temple har to standard wild-symboler med en dame på, i gull- og blåfarge. Den gylne prinsessen dukker opp i grunnspillet, mens den blå dukker opp under gratisspinn-rundene. Dersom seks prinsesser dukker opp på hjulene, vil toppgevinsten utbetales. Det tredje wild-symbolet – jaguaren – dukker kun opp under Moon Spins-funksjonen. Bonussymbolet med månetempelet på, kan trigge bonusspillet Collection Games hvor du belønnes med åtte gratisspinn. I Collection Games kan spilleren samle opp Moon Spins for å vinne ytterligere gratisspill. Opptil seks Moon Spins kan samles, og symbolet «Moon +1» vil kun dukke opp under Collection Games. For å trigge denne bonusfunksjonen må du få tre Moon Temple-symboler på hjulene.

Fordeler

Dette er et innholdsrikt spill, med både wild- og scatter-symboler, i tillegg til to spennende bonusfunksjoner som kan belønne den heldige spilleren med både gevinster og gratisspinn. Moon Temple har også fargerik og detaljert grafikk, med et tema som sannsynligvis vil appellere til deg som liker fantasy-pregede spill. Det spilles også på hele 80 gevinstlinjer i dette spillet, noe som gjør at spillet ikke bare passer for gjennomsnitts-spilleren, men også for storspillere som liker å satse. Det er mulig å justere innsatsen i spillet ved å justere myntverdien. Ellers er det mulig å prøve spillet gratis flere steder.

Ulemper

Moon Temple har et noe rotete tema, med både prinsesser, kortsymboler, jaguarer, sommerfugler og templer som symboler. Det er ikke så lett å få tak på hva automaten egentlig handler om. Vi synes også det er en smule forvirrende med alle symbolene, og hva disse representerer. Med hele tre wild-symboler gjelder det å holde tungen rett i munnen, og i tillegg til dette erstatter ikke wild-symbolene de samme symbolene. Dette er ganske forvirrende, i likhet med spillets tema. Dette spillet passer derfor ikke så godt for spillere som foretrekker enkle spill med få symboler å forholde seg til.

Oppsummering

Spilleautomaten Moon Temple fra Amaya/Lightning Box er et fargerikt og innholdsrikt spill med mange spennende gevinstmuligheter. Spillet har et tema som minner om sjangeren fantasy, men med innslag av diverse eksotiske dyr. Grafikken er god, med krystallklare farger og flotte symboler. Det er også mange spennende funksjoner og muligheter i spillet, noe som burde appellere til de aller fleste spillere. Det finnes tre ulike wild-symboler i spillet, i tillegg til scatter-symboler. Du kan også få tilgang til to bonusfunksjoner som kan belønne deg med gode gevinster og gratisspinn. Dette er spillet for deg som liker automater med mange muligheter og symboler.