Super Lucky Reels – frister med sin progressive jackpot

Introduksjon

Den fargerike spilleautomaten Super Lucky Reels er utviklet av spillprodusenten iSoftBet, og er et klassisk spill med en litt moderne vri. Jo mer du avgir i innsats på spillet, dess flere funksjoner låses opp. For eksempel vil spillets fjerde og femte hjul kun aktiveres ved en viss innsats. Denne spilleautomaten har et tradisjonelt tema som kan minne om en blanding mellom asiatisk og klassisk – her finner du både 7-ere, BAR-symboler og kinesiske symboler på hjulene. Dette spillet passer for deg som foretrekker enkle, oversiktlige og klassiske spill som samtidig gir deg muligheten til å vinne gode gevinster.

Super Lucky Reels kan friste spillerne med en progressiv jackpot, som vokser i takt med spillernes innsatser. Dette gjør spillopplevelsen ekstra spennende. I tillegg kan automaten friste med gratisspinn og multiplikatorer. Spillet har et litt retro preg, og har langt fra den beste grafikken vi har sett. Likevel fungerer dette ganske godt, fordi mange spillere liker automater med et litt nostalgisk preg. Det er også mulig å avgi varierte innsatser på spillet, noe som gjør at spillet burde passe både dem som liker å spille for lommerusk, så vel som storspillerne som sikter etter den progressive jackpoten.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten har et enkelt og klassisk oppsett med fem hjul, tre rader og fem gevinstlinjer. Dette er færre gevinstlinjer enn hva de fleste andre automater har, men spillet byr på mange gevinstmuligheter likevel. Jo mer du avgir i innsats på spillet, dess flere funksjoner låses opp. Når du starter opp spillet kan du velge hvor mye du ønsker å satse. Du kan justere myntstørrelsen fra 0,01 til 0,5. Det er også mulig å justere hvor mange mynter du ønsker å satse per gevinstlinje, fra 1 til 15. Det fjerde hjulet aktiveres først ved en innsats på minst 10 mynter per gevinstlinje, og det femte ved maksimal innsats.

Tema og design

Super Lucky Reels har et tema som er inspirert av både klassiske spilleautomater så vel som Asia. På hjulene kan det dukke opp både tradisjonelle 7-symboler, BAR-symboler, koi, kinesiske symboler og lignende. Spillet har en rød bakgrunn med gylne detaljer. Dette er helt greit visuelt sett, men langt fra det beste vi har sett. Dette er nok ikke et spill spillerne besøker på grunn av grafikken, men heller funksjonene og jackpoten. Spillets lydspor er lyden av en folkemengde eller et publikum, og du hører stort sett bare masse mumling mens du spiller. Du kan nok komme til å få bruk for volumknappen underveis.

Bonusfunksjoner

Spillets tre første hjul er lik dem du ellers er vant med fra klassiske spilleautomater. Får du matchende symboler på hjulene fra venstre mot høyre, vinner du beløpet symbolet representerer. Ved å satse minst ti mynter per gevinstlinje aktiveres det fjerde hjulet, som øker potensielle gevinstbeløp med kreditt-boosteren som havner på linjen. Det femte hjulet aktiveres først ved maksimal innsats. Dersom en multiplikator er del av en vinnende kombinasjon, vil gevinsten økes betraktelig. Respinn-symboler i vinnende symbol-kombinasjoner aktiverer en respinn-funksjon med opptil fem gratisspinn. Får du tre «Lucky Reels»-symboler i tillegg til symbolet «+1000» på det fjerde hjulet og «x10»-symbolet på hjul fem, så vinner du jackpoten!

Fordeler

Super Lucky Reels kan friste med noen litt annerledes, men samtidig spennende funksjoner. Blant annet vil gevinstgivende symbolkombinasjoner som inneholder en multiplikator, kunne gange gevinstene dine med enten x2, x5 eller x10. Det finnes også adderende symboler i spillet, og hvis disse er en del av din vinnende kombinasjon kan du vinne 50, 150, 750 eller 1000 mynter ekstra. Dette gjør at du kan vinne ganske greie gevinster, også utenom jackpoten. Det er også positivt at du kan vinne opptil fem gratisspinn, en funksjon som også kan aktiveres på nytt. Dette er kanskje et litt retro spill, men funksjonene er moderne!

Ulemper

Det er ikke til å legge skjul på at Super Lucky Reels har en ganske enkel og retro grafikk. Mange spillere liker nettopp dette, da det gir en nostalgisk følelse. Men sammenlignet med andre spill på markedet, fremstår denne automaten som ganske kjedelig visuelt sett. Det er også litt negativt at hjul nummer fire og fem kun aktiveres ved henholdsvis 10 mynter per gevinstlinje eller maksimal innsats. Dette gjør at du er nødt å spille for relativt høye summer for å få muligheten til å spille med kreditt-boosteren eller å få muligheten til å vinne spillets jackpot.

Oppsummering

Den fargerike spilleautomaten Super Lucky Reels er utviklet av spillprodusenten iSoftBet, og er et klassisk spill med en litt moderne vri. Jo mer du avgir i innsats på spillet, dess flere funksjoner låses opp. For eksempel vil spillets fjerde og femte hjul kun aktiveres ved en viss innsats. Denne spilleautomaten har et tradisjonelt tema som kan minne om en blanding mellom asiatisk og klassisk. På hjulene dukker her det opp både 7-ere, BAR-symboler og kinesiske symboler på hjulene. Dette spillet passer for deg som foretrekker enkle, oversiktlige og klassiske spill som samtidig gir deg muligheten til å vinne gode gevinster.