The Wish Master

Introduksjon

Se for deg at du er ute og går i en ørken. Det er kveld, men solen er fortsatt stekende. Så kommer du over en gammel oljelampe i sanden. Du gnir litt på den, og plutselig kommer det en stor ånd ut av tuten på den. Ånden takker deg for at du har sluppet ham fri, og sier at han skylder deg tre ønsker. Han er en veldig mektig og gammel ånd, og det er bare fantasien din som setter grenser for ønskene. Hva ville du egentlig ønsket deg om du var den heldige finneren i denne situasjonen?

The Wish Master fra NetEnt kan kanskje ikke oppfylle hvert eneste ønske du kan forestille deg. Dette er tross alt bare en spilleautomat, og ekte magi finner du ikke engang på de beste nettkasinoene. Men om ønskene dine tilfeldigvis er en morsom opplevelse, en spennende utfordring, og mer penger på kontoen – ja da kan det faktisk hende du får ønskene dine oppfylt her og nå likevel. Dette er et spill som er lett å lære for nybegynnere, samtidig som mer erfarne spillere kan få nok av utfordringer og muligheter for å bruke hodet litt. Hva mer trenger du?

Gevinstlinjer og innskudd

Selv om The Wish Master virkelig skiller seg ut fra en del andre spill på flere fronter, så er det likevel et ganske standard spill når det kommer til selve rammen. Det vil si brettet, gevinstlinjene og hjulene. Gevinstlinjer har du 20 stykker av her, og de er fordelt utover fem hjul som er tre rader høye. Myntene dine i spillet kan ha en verdi på minst 0,01 og maks 0,5. Når du først har valgt verdiene kan du satse alt fra 1 til 10 av dem på hver av gevinstlinjene for hver gang du spinner hjulene.

Tema og design

Grafikken, designet og selve stilen i The Wish Master er like magisk som ånden i lampen spillet handler om. Noe annet ville vel egentlig være rart, det er tross alt NetEnt som har utviklet det. Visse detaljer i tegningene og musikken kan kanskje minne litt vel mye om en viss kjent Disney-film, men det trenger ikke å være en dårlig ting. Tyver stjeler, men mestere lar seg inspirere, og det er nok av nye elementer her også. Selve bakgrunnen på brettet rammer inn hjulene med en mystisk gammel hule, og det er detaljer som dette som setter stemningen.

Bonusfunksjoner

Bonusene i The Wish Master lever absolutt opp til standarden NetEnt har satt for seg selv, og vel så det. Ikke bare er de spennende og lønnsomme, effektene og animasjonene som følger med dem er verdt det i seg selv. Scatter-symbolet i dette spillet er en papyrus-rull med den magiske lampen på. Når du får denne kommer ånden ut av lampen i hjørnet på brettet, og tryller fram gratisspinn til deg. Wild-symbolene her viser seg som en mystisk sky av røyk fra ånden, noe som er ganske passende siden symbolet kan gjøres om til nesten alle andre på hjulene.

Fordeler

Fra ende til annet er The Wish Master et virkelig magisk og levende spill. Animasjonene er myke og naturlige, grafikken er glatt og sterk, og musikken flyter naturlig ut og inn av spillingen din. Bonusene ånden har å by på er heller ingenting å fnyse av. De ser kanskje imponerende og kule ut gang etter gang, men de kan også bli ganske så lønnsomme i lengden om du er ekstra heldig. Går du fullt inn med innsatser på alle gevinstlinjer så satser du 200 mynter hver runde, noe som også betyr store utbetalinger om du skulle vinne.

Ulemper

Det er ikke så mange ting å klage på med akkurat The Wish Master, men ingen spilleautomater er perfekte – heller ikke denne. Uansett hvor vakker og kul grafikken, musikken og designet er, så er det ikke helt originalt, og det er ikke vanskelig å se hvor de har hentet inspirasjonen sin fra (Disney’s Aladdin). Selv om en jackpot på 750 mynter og muligheten til å satse totalt 200 mynter av gangen er langt ifra småtteri, vil nok storspillerne lete seg om etter en annen automat med større gevinster. Når vi skulle prøve gratisversjonen på nett, så feilet denne gang på gang på flere nettsider.

Oppsummering

Kanskje det er grafikken, kanskje det er stemningen, kanskje det er muligheten til å satse ganske høyt og vinne enda litt høyere. Uansett hva det er, finner du nok noe som lokker deg med The Wish Master, for det er mye fristende her. Bonusene er som et fyrverkeri av kule effekter og store gevinster som trylles frem én etter én. Ånden i spillet kan kanskje ikke oppfylle hvert eneste ønske du måtte ha i virkeligheten, men han kan hjelpe deg med å finne store gevinster. Og med litt ekstra penger på kontoen er du på god vei til å oppfylle noen ønsker selv.