Thunderstruck 2: Norrøn mytologi og gode gevinster!

Introduksjon

Spilleautomaten Thunderstruck 2 er utviklet av den anerkjente spilleverandøren Microgaming, og serverer deg fantastisk grafikk så vel som gode gevinstmuligheter. Spillets tema er norrøn mytologi, og på hjulene dukker det opp norrøne guder – blant annet. I dette spillet kan du vinne gevinster på hele 243 ulike måter, noe som gjør spillet ekstra spennende. Automatens RTP – eller tilbakebetalingsprosent – er på 96,65 %, noe som betyr at et par gevinster underveis ikke er usannsynlig. Thunderstruck 2 gir deg både spenning, gode gevinstmuligheter og fantastisk grafikk. Det er tydelig at Microgaming har gjort en nøye jobb med spillet, og det dukker opp mange spennende detaljer.

Spillet kan friste med både wild- og scatter-symboler, multiplikatorer, flere bonusfunksjoner og gratisspinn. Med så mye action i vente, kan du være sikker på at spillopplevelsen blir alt annet enn kjedelig. Det er også mulig å spille spillet med «autoplay», som betyr at du kan spinne hjulene automatisk et visst antall ganger. Du kan avgi varierte innsatser i spillet, og dette medfører at spillet passer for både små- og storspillere. Dersom du er ute etter en spilleautomat med fantastisk grafikk, et fascinerende tema, spennende funksjoner og gode gevinstmuligheter – da burde du absolutt se nærmere på Thunderstruck 2.

Gevinstlinjer og innskudd

Thunderstruck 2 har et oppsett med fem hjul, tre rader og 243 gevinstlinjer. Med så mange gevinstlinjer og vinnermuligheter, appellerer nok dette spillet spesielt til storspillere. Men med varierte innsatsmuligheter passer faktisk spillet for de fleste. Det er mulig å justere myntstørrelsen fra 0,01 til 0,05. I tillegg kan du justere antall mynter du ønsker å spille for per gevinstlinje fra 1 til 10. Spillet kan friste med en jackpot på 6000 mynter. Du kan også vinne andre gevinster ved at det dukker opp vinnende kombinasjoner av symboler på hjulene, og størrelsen på gevinsten avhenger av antall og type symbol.

Tema og design

Det er norrøn mytologi som er tema på Thunderstruck 2. På spillets hjul dukker det opp mange symboler som er relevante for nettopp dette temaet, som for eksempel gudene Valkyrie, Loke, Odin og Thor. I tillegg til disse symbolene finner du Valhall, et vikingskip, og kortsymbolene A, K, Q, J, 10 og 9. Spillet har også et bonussymbol som er en hammer med teksten «BONUS» og wild-symbolet «Thunder Struck» som også er spillets logo. Grafikken er krystallklar og detaljert, og vi liker spesielt godt den flettede steinrammen rundt hjulene. Spillets lydspor er behagelig og passer fint til spillets bildegrafikk. Tommel opp!

Bonusfunksjoner

Thundertruck 2 har både et scatter-symbol (eller bonussymbol) og et wild-symbol som også fungerer som en multiplikator. Tre eller flere bonussymboler aktiverer bonusspillet «Great Hall of Spins». Du kan spille ett av fire bonusspill, og for å låse opp tre av spillene må bonusen Great Hall of Spins trigges et visst antall ganger. Hvert bonusspill belønner deg med gratisspinn med en ekstra bonusfunksjon. Bonusspillene er som følger; Valkyrie Bonus Game, Loki Bonus Game, Odin Bonus Game og Thor Bonus Game. Førstnevnte er alltid låst opp. De resterende aktiveres etter at Great Hall of Spins har blitt aktivert henholdsvis fem, ti og 15 ganger.

Fordeler

Det er mye positivt å si om Thunderstruck 2. Dette spillet har det meste du kan ønske fra en spilleautomat. Spillet er innholdsrikt, med mange spennende bonusfunksjoner og gevinstmuligheter. I tillegg har spillet meget god grafikk, og både bakgrunnen og symbolene har stor detaljrikdom. Lydsporet er behagelig og rolig, selv om temaet er ganske actionfylt. Dette gjør spillopplevelsen veldig behagelig, men samtidig spennende. Det er også mulig å avgi varierte innsatser i spillet, noe som medfører at spillet burde passe de fleste spillere – uansett innsatsvilje og ambisjonsnivå. Bli med på et norrønt eventyr med de mytiske gudene!

Ulemper

Det er ikke mye å utsette på denne spilleautomaten, da den leverer på de fleste områder. Thunderstruck 2 kan nok likevel bli litt innviklet, spesielt med de mange bonusfunksjonene. Dette gjør at spillet ikke passer så godt for deg som foretrekker enkle spilleautomater med få og oversiktlige funksjoner. Det gjelder å holde tungen rett i munnen for å klare å følge med på hvilke symboler som gir hvilke gevinster eller bonusfunksjoner. Dette spillet er kanskje litt avansert, men nettopp dette er det også mange spillere som liker. Det handler derfor mye om smak og behag. Kanskje denne automaten passer perfekt for deg?

Oppsummering

Spilleautomaten Thunderstruck 2 er utviklet av den anerkjente spilleverandøren Microgaming, og serverer deg fantastisk grafikk så vel som gode gevinstmuligheter. Spillets tema er norrøn mytologi, og på hjulene dukker det opp norrøne guder. Både Thor, Valkyrie, Odin og Loke fungerer som symboler. I dette spillet kan du vinne gevinster på hele 243 ulike måter, noe som gjør spillet ekstra spennende. Thunderstruck 2 gir deg både spenning, gode gevinstmuligheter og fantastisk grafikk. Det finnes flere bonusfunksjoner i spillet, og du vil neppe kjede deg mens du spiller. Bli med på et norrønt eventyr med de kjente gudene – kanskje du vinner en god gevinst?